soliterbg.com
РастенияПродуктиТревни смески и торове Доставка
Архитектурни ЕлементиВодни Елементи Поддръжка Зелени Площи ЗацветяванеИзгражданеНастилкиВертикална планировка
Строителна техника под наем Екологични МелиорацииРемонт и поддръжка на градинска техника

За нас, Солитер БГ

Солитер БГ е бързоразвиваща се фирма, чиято основна дейност е в сферата на ландшафтната архитектура. 


В продължение на 15 години ние работим в услуга на нашите клиенти. За това време, успяхме да се наложим на пазара благодрение на постоянния ни стремеж към развитие и високото качеството на улугите, които предоставяме.


С времето трупахме все повече знания и опит, разширявахме спектъра от услуги и днес можем да се похвалим с факта, че извършваме абсолютно всички дейности - от разчистване и грубо оформяне на терена, през вертикална планировка, изграждане на поливна система, осветление, изграждане на подпорни стени, стълби и настилки, до постигане на завършен вид на зелената площ. Именно това ни отличава от повечето фирми на пазара.


Натрупали сме богат опит, проектирали сме и сме изпълнили различни по сложност и характер обекти, както на територията на страната, така и извън нея.


Въпреки че извършваме пълният спектър от дейности, свързани с изграждането и поддържането на една красива градина, ние непрекъснато обновяваме и обогатяваме техниката, с която разполагаме.
При нас работят предимно млади, пъргави и предприемчиви хора с необходимото въображение и професионални възможности. За да сме сигурни, че нашите клиенти получават безкомпромисно качество, осигуряваме периодични допълнителни обучения за повишаване на квалификацията на нашите специалисти.


Разполагаме с четирима ландшафтни архитекти, с необходимата квалификация за проектиране и изпълнение на градини, паркове и други зелени площи. Те с удоволствие ще изслушат Вашите идеи и предпочитания, и ще предложат най-доброто решение за конкретната ситуация.


Благодарение на всичко това качеството на услугите, които предлагаме е на най-високо ниво. За да сте сигурни в това ние предлагаме гаранции за изпълнените от нас дейности.