soliterbg.com
РастенияПродуктиТревни смески и торове Доставка
Архитектурни ЕлементиВодни Елементи Поддръжка Зелени Площи ЗацветяванеИзгражданеНастилкиВертикална планировка
Строителна техника под наем Екологични МелиорацииРемонт и поддръжка на градинска техника

Вътрешно озеленяване

  • аранжиране на вътрешни цветя в кашпи
  • вертикално озеленяване
    • клоцове
  • зимни градини
  • сухи аранжировки
  • тематична украса

 

Интериорното озеленяване често е пренегрегвано като ненужно. Факт е обач, че то внася приветлива и уютна атмосфера, подобрява средата на помещението. Доказано е че хората се чувстват по-добре в среда, в която присъстват растения, а в работна обстановка наличието на интериорно озленяване прави служителите по-спокойни, работоспособни и удовлетворени. 

Подбора на вътрешните цветя е важен, поради факта, че всяко стайно растение има определени изисквания за светлина и топлина. Затова нашите специалисти ще ви консултират и направят най-добрите стайни комбинации и аранжировки, в красиви кашпи, специални клоцове или в зимната градина. За зимната градина можем да преложим цялостни и нестандартни решения и капково напояване.


Предлагаме също сухи аранжировки на места, където няма възможност за естествена растителност, както и всякаква украса и декориране от естествени и изкуствени материали.


Поради естеството на отглеждане, често пъти стайните растения заболяват поради неправилно поливане, подхранване или лекуване, затова ние можем да предложим постоянна поддръжка с редовни посещения.