soliterbg.com
РастенияПродуктиТревни смески и торове Доставка
Архитектурни ЕлементиВодни Елементи Поддръжка Зелени Площи ЗацветяванеИзгражданеНастилкиВертикална планировка
Строителна техника под наем Екологични МелиорацииРемонт и поддръжка на градинска техника

РЯЗАНЕ И КАСТРЕНЕ

  • рязане на дървета
  • преместване на дървета
  • съставяне на експертна оценка
  • кастрене на клони
  • дърва за огрев

 

Рязането на дървета, особено едроразмерни, не е никак лека задача. Трябва да се спазват изключително строги мерки за безопасност и да се подходи с необходимата предпазливост

Една от нашите дейности, която извършваме вече 15 години e рязането и кастренето на опасни, изсъхнали или изгнили дървета. Разполагаме с обучени хора, използваме специализирана техника и предлагаме тази услуга и на частни лица.Част от техниката, с която разполагаме е автовишка, дробилка на клони, кран и камион за извозване на отпадъците. Извършваме сортирането, товаренето и извозване на материала. Важно е да се знае, че за извършване на услуги от такъв характер е необходимо да се извади разрешение от общината. Също така доставяме дърва за огрев. 

Друга услуга, която предлагаме е извършването на експертна оценка на растителността. Тя се налага при наличието на съществуваща растителност в имота.

Нашата фирма разполага също така с необходимата техника и квалификация да премества дървета до определен размер. При интерес се прави оглед от специалист, за да се прецени дали дървото е подходящо за преместване.